Nieuws - HSV de Voorn te Harlingen

Hengelsportvereniging 'De Voorn'
Harlingen
Ga naar de inhoud

Nieuws

Zaterdag 31 maart 2018
Kopstekken favoriet tijdens 1e bekerwedstrijd

Reduzum, zaterdagmorgen is de eerste bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn,  HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen. De vislocatie was de Zwette bij Reduzum.
Zaterdag 21 oktober 2017
Bert Dorenbos Bildt kampioen tijdens dagtocht

Leeuwarden/Warga, Zaterdag is de gezamenlijke dagtocht gevist van HSV de Voorn en HSV de Deinende Dobber. In de ochtend viel van tijd tot tijd een bui, maar ‘s middags was het droog en kwam de zon er af en toe bij.
Zaterdag 14 oktober 2017
Vissen lieten zich lastig vangen tijdens 6e bekerwedstrijd

Akkrum, Op zaterdagmorgen is de zesde bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn,  HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen. De vislocatie was het Prinses Margrietkanaal bij Akkrum.
Zaterdag 7 oktober 2017
Heel veel kleine vis tijdens Om 'e Toer wedstrijd

Jorwert, Zaterdagmiddag is de jaarlijkse Om ‘e Toer wedstrijd gevist, gesponsord door café het Wapen van Baarderadeel en georganiseerd door de wedstrijdcommissie van HSV de Voorn/de Deinende Dobber.
Zaterdag 26 augustus 2017
Prachtig visweer tijdens 5e bekerwedstrijd

Ritsumazijl, Zaterdagmorgen is de vijfde bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn,  HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen. De vislocatie was het verbindingskanaal bij Leeuwarden.
Zaterdag 19 augustus 2017
Veel kleine vis tijdens Slachte Marathon

Midlum, Zaterdagmorgen hebben de gezamenlijke visclubs de Slachte Marathon gevist. De wedstrijd werd georganiseerd voor de leden van HSV de Voorn,  HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen en er werd gevist van ‘s morgens 7.00 uur tot ‘s avonds 19.00 uur.
Zaterdag 8 juli 2017
Zeer duidelijke winnaar Verrassingstocht

Parregam, Zaterdagmorgen is de jaarlijkse verrassingstocht gevist van HSV de Voorn, HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen.
Vrijdag/Zaterdag 23/24 juni 2017
Veregende maar spannende nachtwedstrijd

Oude Schouw, in de nacht van vrijdag op zaterdag is de jaarlijkse nachtwedstrijd gevist in het Prinses Margrietkanaal bij Oude Schouw. Het weer zat niet mee: het heeft vrijwel de gehele nacht geregend.
Zaterdag 17 juni 2017
Vis was goed te vangen tijdens 4e bekerwedstrijd

Dronrijp, Zaterdagmorgen is de vierde bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn,  HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen. De vislocatie was het van Harinxmakanaal bij Dronrijp.
Zaterdag 13 mei 2017
Brasem zorgt voor winst tijdens 3e bekerwedstrijd

Reduzum, Zaterdagmorgen is de derde bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn,  HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen. De vislocatie was de Zwette bij Reduzum.
Zaterdag 29 april 2017
Redelijke tot goede vangst tijdens 2e bekerwedstrijd

Parrega, Zaterdagmorgen is de tweede bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn,  HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen. De vislocatie was de Workumer Trekvaart bij Parrega. Het was zonnig weer met af en toe een buitje en er stond weinig wind.
Zaterdag 1 april 2017
Goede vangst tijdens 1e bekerwedstrijd

Heerenveen, Zaterdagmorgen is de eerste bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn,  HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen. De vislocatie was het Heerenveens kanaal te Heerenveen. Het was zonnig en rustig visweer.
Zaterdag 11 maart 2017
Goede vangsten tijdens 5e winterwedstrijd

Bolsward, Zaterdagmorgen is de vijfde en laatste winterwedstrijd op gewicht gevist van HSV de Voorn, HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen in de stadsgrachten van Bolsward, ter hoogte van de Stadsstreng. Het was mooi visweer, zonnig, met weinig wind.
Zaterdag 4 maart 2017
B-vak favoriet tijdens 3e winterwedstrijd

Stiens, Zaterdagmorgen is de derde winterwedstrijd op gewicht gevist van HSV de Voorn, HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen in de Stienser vaart bij Stiens, ook wel Kletsefaert genoemd. Het weer leek goed, maar tegen 11.00 uur begon het stevig te regenen en moest de paraplu opgezet worden. Lees verder
Zaterdag 18 februari 2017
Kopstekken gaan voor de winst tijdens 4e winterwedstrijd

Workum, Zaterdagmorgen is de vierde winterwedstrijd op gewicht gevist van HSV de Voorn, HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen aan de Diepe Dolte te Workum. Het was grijs, nevelig en koud weer. De vangst was matig. Lees verder
Copyright © 2005-2018 Hengelsportvereniging 'De Voorn' Alle rechten voorbehouden
Terug naar de inhoud