Nieuws - HSV de Voorn te Harlingen

Hengelsportvereniging 'De Voorn'
Harlingen
Ga naar de inhoud

Nieuws

Zaterdag 9 maart 2019
Wind en zon hindert vissers tijdens 5e winterwedstrijd

Bolsward, Op 9 maart hebben de hengelsportverenigingen de Deinende Dobber, Ons Genoegen en de Voorn hun gezamenlijke 5e winterwedstrijd gehouden. Aan deze wedstrijd deden 11 vissers...
Zaterdag 16 februari 2019
Veel vis tijdens 4e winterwedstrijd

Workum, Op 16 februari hebben de hengelsportverenigingen de Deinende Dobber, Ons Genoegen en de Voorn hun gezamenlijke 4e winterwedstrijd gehouden. Aan deze wedstrijd deden 12 vissers mee...
Zaterdag 12 januari 2019
Regen hindert vangst tijdens 3e winterwedstrijd

Grou, Zaterdag hebben de hengelsportverenigingen de Deinende Dobber, Ons Genoegen en de Voorn hun gezamenlijke 3e winterwedstrijd gehouden op het Frisiaterrein te Grou. Aan deze wedstrijd deden 14 vissers mee. Het was een wedstrijd met hindernissen.
Zaterdag 1 december 2018
Matige vangst tijdens 2e winterwedstrijd

Bolsward, zaterdag hebben de hengelsportverenigingen de Deinende Dobber, Ons Genoegen en de Voorn hun gezamenlijke 2e winterwedstrijd gehouden. Aan deze wedstrijd deden 18 vissers....
Zaterdag 10 november 2018
Visser te water tijdens 1e winterwedstrijd

Workum, Zaterdag heeft hengelsportvereniging De Deinende Dobber de 1e winterwedstrijd gevist aan de Diepe Dolte te Workum. Aan deze wedstrijd deden ook vissers mee van HSV de Voorn en HSV Ons Genoegen. Lees verder
Dubbele incasso

Door een software storing bij de centrale VISpas administratie is de contributie voor 2019 bij een aantal leden dubbel afgeboekt.

Excuses voor deze fout.

Desbetreffende leden hebben inmiddels een e-mail gekregen, dan wel krijgen de komende dagen een brief over de dubbele incasso met daarin de nadrukkelijke excuses van Sportvisserij Nederland.

In de brief/mail wordt u geadviseerd om het geld binnen 56 dagen terug te laten boeken via de bank(storneren).
Mocht u dit niet doen, dan stort Sportvisserij Nederland het geld automatisch terug na de storneringsperiode (56 dagen).

Voor nadere info verwijzen wij u naar:

   Sportvisserij Nederland
   Afdeling VISdocumenten
   Tel: 0900 2025358

VISpas 2019
Alle leden die voor 4 december betalen of via de incasso hebben betaald ontvangen de VISpas 2019 voor 1 januari.
U kunt ook zelf gegevens aanpassen via Mijn Sportvisserij.
Einde HSV de Voorn nabij?

Ondanks het ledenbestand van bijna 1000 leden is het voor het bestuur bijna onmogelijk om leden te vinden die zitting in het bestuur willen nemen. Hierdoor is onze Secretaris al enkele jaren als interim actief en is hij sinds vorig jaar ook nog waarnemend voorzitter geworden. Na herhaaldelijke oproepen in dit blad en op onze website hebben we tot nog toe geen nieuwe bestuursleden kunnen vinden die taak van voorzitter, secretaris of algemeen bestuurslid op zich willen nemen. Hierdoor is tijdens de ledenvergadering van april jongst leden besloten dat, indien er geen nieuwe bestuursleden worden gevonden de vereniging per 1 januari 2021 wordt opgeheven. Dit besluit zal statutair nog wel op de eerst volgende ledenvergadering moeten worden bekrachtigd. Het bestuur vindt het jammer dat dit besluit moest worden genomen, maar ziet geen verdere uitweg.


Afdracht verhoging en VISpas 2019

Per 1 januari 2019 wordt de afdracht aan Sportvisserij Nederland en Sportvisserij Fryslân met elk 1 euro verhoogd. In het verleden heeft de ledenvergadering besloten dat eventuele verhogingen van de afdracht niet hoeft te worden goed gekeurd door de ledenvergadering. Maar omdat de financiële positie van de vereniging dus danig positief is, is er tijdens de laatste ledenvergadering besloten dat van de totale afdracht verhoging van 2 euro maar 1 euro wordt door berekend aan de leden.

Begin oktober zal de incasso voor het nieuwe contributiejaar weer plaats vinden. Deze wordt net zoals vorig jaar weer door Sportvisserij Nederland namens HSV de Voorn uitgevoerd. Sportvisserij Nederland zorgt er dan voor dat u uw nieuwe VISpas het einde van 2018 in huis heeft. De leden die niet via een automatische incasso betalen ontvangen eind oktober van sportvisserij Nederland een acceptgiro.

Als u wilt opzeggen als lid van onze vereniging dan wil ik u verzoeken dit voor 1 oktober te doen. Dit verzoek geldt ook voor de leden die ons een automatische incasso hebben verleend en willen opzeggen. Het verschuldigde contributiebedrag wordt dan niet onnodig van uw rekening afgeschreven met alle administratieve handelingen daaraan verbonden. Opzeggen kan bij Sportvisserij Nederland.Zaterdag 13 oktober 2018
Zonnige dagtocht zorgt voor goede vangsten

Grou, Zaterdag is de dagtocht gevist van HSV de Deinende Dobber. Ook deden vissers van HSV de Voorn en HSV Ons Genoegen mee. Het was warm zomerweer, heel bijzonder voor oktober. De zon scheen de hele tijd en er stond een stevige, warme wind.
Zaterdag 6 oktober 2018
Vis liet zich goed vangen tijdens de Om'e Toer wedstrijd

Jorwert, zaterdagmiddag is de jaarlijkse Om ‘e Toer wedstrijd gevist, gesponsord door café het Wapen van Baarderadeel en georganiseerd door de wedstrijdcommissie van HSV de Voorn/de Deinende Dobber. De wedstrijd wordt jaarlijks gehouden in de Jorwerder vaart in en rondom Jorwert...
Zaterdag 22 september 2018
Goeie vangsten tijdens 6e bekerwedstrijd

Oude Schouw, Zaterdagmorgen is de zesde bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn,  HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen. De vislocatie was het Prinses Margrietkanaal bij Oude Schouw. Het was droog en bewolkt weer met een stevige wind van opzij.
Zaterdag 15 september 2018
Kop- en eindstekken favoriet tijdens najaars-regiowedstrijd

Parrega, Zaterdag is de najaars-regiowedstrijd gevist, georganiseerd door de gezamenlijke besturen van HSV de Voorn te Harlingen, HSV Ons Genoegen te Makkum, HSV De Bears te Balk en HSV de Deinende Dobber te St. Annaparochie. De vislocatie was de Workumer Trekvaart.
Zaterdag 25 augustus 2018
Wisselende vangsten tijdens 5e bekerwedstrijd

Ungabuurt, Zaterdagmorgen is de vijfde bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn,  HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen. De vislocatie was het van Harinxmakanaal bij Ungabuurt, Midlum.
Zaterdag 18 augustus 2018
Goed vis gevangen tijdens Slachte Marathon

Oude Schouw, Zaterdagmorgen hebben de gezamenlijke visclubs de Slachte Marathon gevist. De wedstrijd werd georganiseerd voor de leden van HSV de Voorn,  HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen en er werd gevist van ‘s morgens 7.00 uur tot ‘s avonds 19.00 uur.
Zaterdag 7 juli 2018
Goede vangsten tijdens verassingstocht

St. Nicolaasga, Zaterdagmorgen s de jaarlijkse verrassingstocht gevist van HSV de Voorn,  HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen. Er waren 14 deelnemers en er werd gevist van 8.00 uur tot 15.00 uur.
Vrijdag/Zaterdag 22/23 juni 2018
Nek aan nek race tijdens nachtwedstrijd

Oude Schouw, In de nacht van vrijdag op zaterdag is de jaarlijkse nachtwedstrijd gevist in het Prinses Margrietkanaal bij Oude Schouw. Er stond een stevige wind en af en toe miezerde het een beetje. Ook stond er een stevige stroom op het kanaal.
Zaterdag 16 juni 2018
Duidelijke winnaar 4e bekerwedstrijd

Heerenveen, Zaterdagmorgen 16 juni is de vierde bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn,  HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen. De vislocatie was het Heerenveenskanaal bij Heerenveen. Het was wisselend bewolkt en windstil weer.
Zaterdag 19 mei 2018
Stroming zet de vangst op gang tijdens 3e bekerwedstrijd

Leeuwarden, Zaterdagmorgen is de derde bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn,  HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen. De vislocatie was de Bonkevaart bij Leeuwarden.
Zaterdag 28 april 2018
Kopstekken weer favoriet tijdens 2e bekerwedstrijd

Parrega, Zaterdagmorgen s de tweede bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn,  HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen. De vislocatie was de Workumer Trekvaart bij Parrega. Het was bewolkt weer en er stond weinig wind.
Zaterdag 14 april 2018
Goede vangsten tijdens voorjaars-regiowedstrijd

Parrega, zaterdag is de voorjaars-regiowedstrijd gevist, georganiseerd door de gezamenlijke besturen van HSV de Voorn te Harlingen, HSV Ons Genoegen te Makkum, HSV De Bears te Balk en HSV de Deinende Dobber te St. Annaparochie.
Zaterdag 31 maart 2018
Kopstekken favoriet tijdens 1e bekerwedstrijd

Reduzum, zaterdagmorgen is de eerste bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn,  HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen. De vislocatie was de Zwette bij Reduzum.
Zaterdag 10 maart 2018
Matige vangsten tijdens 5e winterwedstrijd

Bolsward, zaterdagmorgen 10 maart is de vijfde en laatste winterwedstrijd op gewicht gevist van HSV de Voorn, HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen in de stadsgrachten van Bolsward, ter hoogte van de Stadsstreng.
Zaterdag 13 januari 2018
Zeer weinig vis tijdens 3e winterwedstrijd

Stiens, zaterdagmorgen is de derde winterwedstrijd op gewicht gevist van HSV de Voorn, HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen in de Stienser vaart bij Stiens, ook wel Kletsefaert genoemd. Het was bewolkt en er stond een koude oostenwind.
Zaterdag 21 oktober 2017
Bert Dorenbos Bildt kampioen tijdens dagtocht

Leeuwarden/Warga, Zaterdag is de gezamenlijke dagtocht gevist van HSV de Voorn en HSV de Deinende Dobber. In de ochtend viel van tijd tot tijd een bui, maar ‘s middags was het droog en kwam de zon er af en toe bij.
Zaterdag 14 oktober 2017
Vissen lieten zich lastig vangen tijdens 6e bekerwedstrijd

Akkrum, Op zaterdagmorgen is de zesde bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn,  HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen. De vislocatie was het Prinses Margrietkanaal bij Akkrum.
Zaterdag 7 oktober 2017
Heel veel kleine vis tijdens Om 'e Toer wedstrijd

Jorwert, Zaterdagmiddag is de jaarlijkse Om ‘e Toer wedstrijd gevist, gesponsord door café het Wapen van Baarderadeel en georganiseerd door de wedstrijdcommissie van HSV de Voorn/de Deinende Dobber.
Zaterdag 26 augustus 2017
Prachtig visweer tijdens 5e bekerwedstrijd

Ritsumazijl, Zaterdagmorgen is de vijfde bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn,  HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen. De vislocatie was het verbindingskanaal bij Leeuwarden.
Zaterdag 19 augustus 2017
Veel kleine vis tijdens Slachte Marathon

Midlum, Zaterdagmorgen hebben de gezamenlijke visclubs de Slachte Marathon gevist. De wedstrijd werd georganiseerd voor de leden van HSV de Voorn,  HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen en er werd gevist van ‘s morgens 7.00 uur tot ‘s avonds 19.00 uur.
Zaterdag 8 juli 2017
Zeer duidelijke winnaar Verrassingstocht

Parregam, Zaterdagmorgen is de jaarlijkse verrassingstocht gevist van HSV de Voorn, HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen.
Vrijdag/Zaterdag 23/24 juni 2017
Veregende maar spannende nachtwedstrijd

Oude Schouw, in de nacht van vrijdag op zaterdag is de jaarlijkse nachtwedstrijd gevist in het Prinses Margrietkanaal bij Oude Schouw. Het weer zat niet mee: het heeft vrijwel de gehele nacht geregend.
Zaterdag 17 juni 2017
Vis was goed te vangen tijdens 4e bekerwedstrijd

Dronrijp, Zaterdagmorgen is de vierde bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn,  HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen. De vislocatie was het van Harinxmakanaal bij Dronrijp.
Zaterdag 13 mei 2017
Brasem zorgt voor winst tijdens 3e bekerwedstrijd

Reduzum, Zaterdagmorgen is de derde bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn,  HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen. De vislocatie was de Zwette bij Reduzum.
Copyright © 2005-2020 Hengelsportvereniging 'De Voorn' Alle rechten voorbehouden
Terug naar de inhoud