4e winterwedstrijd - HSV de Voorn te Harlingen

Hengelsportvereniging 'De Voorn'
Harlingen
Ga naar de inhoud

4e winterwedstrijd

Zaterdag 13 februari 2016
Maar 1 vis laat zich vangen tijdens 4e winterwedstrijd


Stiens, Zaterdagmorgen is de vierde winterwedstrijd op gewicht gevist van HSV de Voorn, HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen in Stienser vaart bij Stiens.
Het was grijs, bewolkt en koud weer met een wind van rechts. Tegen 12.00 uur kwam de zon erbij. Stiens is normaal gesproken een locatie waar in de winter goed gevangen wordt. Dit keer was het dramatisch. Van de 13 vissers ving alleen Anne Dirk van Assen een vis van 350 gram, de andere vissers hebben de hele ochtend geen stootje beet gezien. Uitzondering was Harrie Olde Olthof, hij ving halverwege de wedstrijd een snoekje. Helaas voor hem telt snoek niet bij deze wedstrijd.
Een aangename verrassing was het toen de Stienser wedstrijdvisser Ruud Roelvink met zijn vrouw om 12.00 uur langs kwam met een pan met minestronesoep. De vissers lieten zich deze goed smaken met hulde aan de familie Roelvink.

De uitslag was als volgt:
 

Vak A:

Nr.:
1

6

Naam:

A.D. van Assen
H. Nauta
R. de Jong
F. van Duinen
J.R. den Boer
M. Golden
H. Olde Olthof

Gewicht:

850 gram

0 gram
0 gram
0 gram
0 gram
0 gram
0 gram

Vak B:

Nr.:
6

Naam:

F. Temme
B. Dorenbos
K. Bakker
P. Roedema
J.R. de Boer
T. Landskroon

Gewicht:

0 gram
0 gram
0 gram
0 gram
0 gram
0 gram

 
De volgende winter witviswedstrijd is op zaterdag 12 maart. De locatie is de Kromme Knllis te Akkrum, aan de Leppedyk. Houdt de website van uw vereniging in de gaten, want mogelijk wordt deze locatie gewijzigd. U dient om 08.00 uur aanwezig te zijn voor de loting. Er wordt gevist van 09.00 - 13.00 uur.

Copyright © 2005-2020 Hengelsportvereniging 'De Voorn' Alle rechten voorbehouden
Terug naar de inhoud